Hordozási tanácsadás

Szeretnél megismerkedni a babahordozással? Kipróbálnád, de egyedül nem mered, vagy nem boldogulsz? Várunk szeretettel csoportos tanfolyamainkon, vagy az egyéni konzultációs lehetőség keretein belül.  

Elöl hordozás tanfolyam

Az igazán pici baba akkor érzi jól magát, ha közel van édesanyjához, és így édesanyja is azonnal reagálni tud jelzéseire. A pár napos, néhány hetes, hónapos baba szívesen pihen édesanyja mellkasán vagy karjaiban, de ettől az élet még nem állhat meg, főleg ha egy nagytesó is van a közelben. Nagy segítséget nyújt ebben a hordozás. 

Ha szeretnél közelebbről megismerkedni a hordozással, többet megtudni arról, hogy ez pontosan miért is jó a babának (és Neked), és szeretnéd elsajátítani az elöl hordozás csínját-bínját, akkor várunk szeretettel Elöl hordozás tanfolyamunkon!

Miről lesz szó a tanfolyamon?

♥ arról, hogy milyen a jó hordozóeszköz és hogyan válaszd ki a Nektek ideálisat

arról, hogy miben tud segíteni a hordozás

és ezen felül 3-4 elöl hordozási módot is begyakorlunk

Következő alkalom: megbeszélés szerint, egyeztetés alatt. 

Háton hordozás tanfolyam

Egy bizonyos idő után (általában 4-5 hónapos kor után vagy 6-7 kg-os súly felett) eljön az a pillanat, amikor a baba már nem érzi olyan jól magát elöl, és a hordozó személy számára is ideálisabb, ha a baba hátra vagy csípőre kerül.

Ha eddig halogattad ezt a pillanatot, mert egyedül nem merted a hátadra tenni a babát, akkor keress bátran, és segítek!

A tanfolyam során együtt megtanuljuk, hogyan tudod egyedül hátra tenni a babát, illetve megtanulunk egy-két hordozási módot hordozókendővel.

Következő alkalom: megbeszélés szerint, egyeztetés alatt

Karikás kendő használata

Sokan vannak, akik valamilyen okból tartanak a hosszú hordozókendőtől, de szeretnék már a kezdetektől hordozni babájukat. Nekik lehet jó választás a karikás kendő. A karikás kendő használata tanfolyam során megismerkedünk azzal, hogyan tudod befűzni a kendőt, valamint egy előre, és egy csípőre kötési módot is gyakorlunk.

Hordozás egyéb eszközzel

Csatos, mei tai, félcsatos - bizonyos helyzetekben, bizonyos kortól jó alternatíva lehet a hordozókendő helyett (mellett). Ha nem bírsz a hordozókendővel, vagy kipróbálnál mást is, akkor várunk szeretettel ezen a tanfolyamon! A tanfolyam során lehetőség van a különböző eszközök kipróbálására, és átbeszéljük, mikortól, kinek, melyik ajánlott. Ezen kívül begyakoroljuk, hogyan lehet a választott eszközben felvenni, majd letenni a babát, és hogyan tudod jól beállítani a hurcit. 

Egyéni konzultáció 

Lehetőség van a tanfolyami alkalmakon túl személyes tanácsadásra is. Ekkor csak Veled és babáddal (meg persze apával, nagymamával, más családtaggal) foglalkozunk, és a személyes igényeitek alapján alakítjuk az órát. 

 

Fontos információk

Hordozási tanácsadás díjak:

♥ Elöl hordozás, háton hordozás tanfolyam: 3500 Ft/alkalom

♥ Karikás kendő, hordozás egyéb eszközzel tanfolyam: 2000 Ft/alkalom

♥ Egyéni konzultáció: 6000 Ft/alkalom/család

♥ Egyéni konzultáció - csak karikás kendő vagy csatos használata: 3000 Ft/alkalom/család

Helyszín:

A tanfolyamok helyszíne: Apáczai Csere János Művelődési Központ, Zalaegerszeg, 8900 Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5.

Személyes konzultáció során (Zalaegerszegen belül) akár saját otthonodban is tudunk találkozni, és még nyugodtabban, kényelmesebben átbeszélni az elméletet és gyakorolni a kötéseket.

További információ: 

A tanfolyam, illetve a személyes tanácsadás általában 1,5-2 órát vesz igénybe. Amennyiben csak egy eszköz használatát tanuljuk (pl. karikás kendő, vagy mei tai, csatos hordozó), akkor kb. 1 óra a tanfolyam, tanácsadás időtartama. A találkozás során természetesen lehetőséged van szoptatni, megetetni babádat, és az sem gond, ha közben neki épp szunyókálni van kedve. Ilyenkor a kötések gyakorlásához demo babát biztosítunk. 

A tanfolyam és a személyes konzultáció során gyakorlókendőt biztosítunk a résztvevők számára. A helyszínen kipróbálhatod az Itt a Baba boltban kapható termékeket is, és tudsz kölcsönözni is a választékból. Amennyiben nálunk vásárolsz hordozóeszközt, a tanfolyam, illetve az egy eszköz (karikás, csatos) használatára irányuló személyes konzultáció INGYENES, az elöl, illetve háton hordozási módokra irnyuló egyéni konzultáció pedig kedvezményes áron (3000 Ft/alkalom) vehető igénybe.

Természetesen, ha már rendelkezel hordozóeszközzel, azt is hozd el magaddal, és azzal (is) gyakorlunk! 

A tanfolyamot, konzultációt tartja: Kotsy-Ludányi Kitti (babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

 

Jelentkezem!

Webáruház készítés