A Culla di Teby egy innovatív, hibrid, csónakos pelenka. A mosható pelenkakülső belsejében egy bepatentolható vízzáró csónak található. Használhatod mosható vagy akár eldobható pelenkabetéttel is.
Olaszországban készült termék.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2020.08.11 17:35
 - Anna 6
Anna 6
2020.08.11 17:35
Nagyon tetszik, nagyon szeretjük (néhány napja használjuk, az eredeti Teby betéttel).
Átlagosan pisilő kislányunk számára bőven elég a betét. Az esetek nagy részében az anyatejes k. is csak a betétet és a csónakot keni össze, a külsőt rendszerint nem. Egyébként marhaepe szappannal egyszeri bedörzsölés és 30 fokos mosás kihozta azt a pici foltot, ami rajta volt. Mondjuk a helyes feladásra figyelni kell (befelé álljon a csónak széle, és hosszirányban meghúzni a csónakot). A Teby-s betét nagyon-nagyon jó nedvszívó.
A csónak anyagát nagyon-nagyon könnyű tisztítani. A legszélén van kb. 4 mm-es gumi, ezt egy kicsit nehezebb takarítani.
A külső csak 30 fokon mosható, úgyhogy változtattam ez eddigi mosási szokásaimon. Ez a pamut tök puha (bár a baba inkább csak a betéttel illeszkedik). A külső olyan sebességgel szárad, mint egy pamut ruha, a csónak jóval gyorsabban.

A Teby pelenka elég kicsi ahhoz, hogy az anyósom és a férjem véleménye alapján is ráadhatom a gyerekre, mert csak kicsivel nagyobb popót csinál (Teby betéttelÖ, mint az eldobható, a 2,5 hónapos 5 kg-os, átlagos alkatú babánkon - jól illeszkedik rá.

Szerintem nagyon cuki Teby minták vannak.

Ha az ember vesz hozzá 3 csónakot, jóval olcsóbb, mint a Hamac (és kisebb mosipopós).
Webáruház készítés