Hordozási tanácsadás

Szeretnél megismerkedni a babahordozással? Kipróbálnád, de egyedül nem mered, vagy nem boldogulsz? Várunk szeretettel egyéni tanácsadáson vagy csoportos képzéseinken! 

Elöl hordozás 

Az igazán pici baba akkor érzi jól magát, ha közel van édesanyjához, és így édesanyja is azonnal reagálni tud jelzéseire. A pár napos, néhány hetes, hónapos baba szívesen pihen édesanyja mellkasán vagy karjaiban, de ettől az élet még nem állhat meg, főleg ha egy nagytesó is van a közelben. Nagy segítséget nyújt ebben a hordozás. 

Ha szeretnél közelebbről megismerkedni a hordozással, többet megtudni arról, hogy ez pontosan miért is jó a babádnak (és Neked), és szeretnéd elsajátítani az elöl hordozás csínját-bínját, akkor várunk szeretettel! 

Miről lesz szó?

♥ arról, hogy mit tudnak a különböző hordozóeszközök és hogyan válaszd ki a Nektek megfelelőt (karikás kendő, hosszú szövött kendő, rugalmas kendő, kötés fajták... stb.)

♥  demó baba segítségével kényelmesen megtanulhatod és gyakorolhatod a biztonságos és egyszerű babahordozás trükkjeit

♥ tippeket kaphatsz, hogyan lehet könnyebbek a mindennapok és alkalmak babahordozással

Háton hordozás 

Egy bizonyos idő után (általában 4-5 hónapos kor után vagy 6-7 kg-os súly felett) eljön az a pillanat, amikor a baba már nem érzi olyan jól magát elöl, és a hordozó személy számára is ideálisabb, ha a baba hátra vagy csípőre kerül. 

Ha eddig halogattad ezt a pillanatot, mert egyedül nem merted a hátadra tenni a babát, akkor keress bátran, és segítünk!

A konzultáció során megtanulhatod, hogy hogyan tudod biztonságosan egyedül hátra tenni  és egyedül levenni a babád.

 

Karikás kendő használata

Sokan vannak, akik valamilyen okból tartanak a hosszú hordozókendőtől, de szeretnék már a kezdetektől hordozni babájukat. Nekik lehet jó választás a karikás kendő. A karikás kendő használatát egyéni tanácsadás vagy csoportos képzés (max 3 család)  során sajátíthatod el. A karikás kendő  használatának megtanulása során egy elöl és egy csípőn hordozási módot fogsz tudni megtanulni.

Hordozás egyéb eszközzel

Csatos, mei tai, félcsatos - bizonyos helyzetekben, bizonyos kortól jó alternatíva lehet a hordozókendő helyett (mellett).  A konzultáció során lehetőség van a különböző eszközök kipróbálására, és átbeszéljük, mikortól, kinek, melyik eszközt érdemes használni. Ezen kívül begyakoroljuk, hogyan egyedül hogyan lehet a választott eszközben előre és hátra felvenni, majd letenni a babát, és hogyan tudod jól beállítani a hurcit. 

Egyéni tanácsadás 

Elsődlegesen személyes tanácsadás keretében van lehetőség hordozni tanulni. Ekkor csak Veled és babáddal (meg persze apával, nagymamával, más családtaggal) foglalkozunk, és a személyes igényeitek alapján alakítjuk a találkozót.

Fontosnak tartjuk babád igényeit ezért a tanulás során természetesen belefér a babagondozásával járó feladatok kivtelezése is (pelenkázás, etetés... stb) Ez idő alatt tudunk kitérni a hordozás elméleti részével pl.: jótékony hatásai, anatómia, pszichológia, öltözködés, tippek-trükkök)

Egy új kötés megtanulását 2 alkalomml szoktuk vállalni. Az első alkalommal megtanulhatod a kiválasztott kötést a második alkalommal pedig megbeszéljük az egyéni tapasztalatokat, igényeket. Személyre szabjuk a megtanult kötés kivitelezését.

 

Fontos információk

Hordozási tanácsadás díjak: Aktuális ajánlatért kérlek írj az info@ittababa.hu e-mail címre.

Helyszín:

A csoportos tanfolyam helyszíne:

Apáczai Csere János Művelődési Központ, Zalaegerszeg,

8900 Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5.

Egyéni tanácsadás során (Zalaegerszegen belül) akár saját otthonodban is tudunk találkozni, és még nyugodtabban, kényelmesebben átbeszélni az elméletet és gyakorolni a kötéseket.

!!!ÖRÖK GARANCIA!!!

A megtanult kötésekkel kapcsolatosan ingyenesen vállalunk kötésjavítást, fejlesztést a

Zalaegerszegi Hordozós Klub

alkalmain

A klub alkalmak minden páros kedden 10:00-12:00-ig a zalaegerszegi Apáczai Müv. Központ, Korci termében kerülnek megrendezésre

 

Az egyéni tanácsadás és a csoportos képzéseket tartja:

 Török Reni és/vagy Bauerné Bódi Evelin 

            babahordozási tanácsadók 

 

Webáruház készítés