Blog

Speciális kedvezmény hordozós klubok, hordozási tanácsadók részére
2018.07.17 16:13

Hordozási tanácsadóknak, hordozós klub vagy mosipelus klub vezetőknek és Maminbaba oktatóknak!

Szeretnénk értékelni azt a munkát, amit a hordozás és a mosható pelenkázás népszerűsítése érdekében teszel. 

Véleményünk szerint fontos, hogy a babahordozással és mosható pelenkázással először találkozó anyukák olyan szakértőkkel találkozzanak, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek, és segítenek kiválasztani az édesanyáknak a számukra (és babájuk számára) legmegfelelőbb eszközöket, termékeket. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és lehetőséget adni a tanácsadóknak és kluboknak, hogy vásárlásaikat kedvezményes feltételek mellett tehessék meg.

Regisztrálj oldalunkon tanácsadóként vagy klubvezetőként, és vásárolj 10% kedvezménnyel a készleten levő termékeink közül! 

 

Hogyan lehetsz tanácsadó partnerünk?

  1. Regisztrálj oldalunkon!
  2. írj nekünk egy emailt, amiben megadod az iskola nevét, ahol hordozási tanácsadóként végeztél, vagy írd meg nekünk, melyik hurcis vagy mosis Klubot vezeted, vagy azt, hol tartasz Maminbaba órát.    
  3. Regisztráció után mi 1-2 napon belül beállítjuk számodra a kedvezményes árakat, melyet a profilodon, a Kedvezmények menüpont alatt is látsz majd.  

 

2018.02.27 15:02

Egészségpénztári tag vagy? Tudtad, hogy a mosható pelenka költsége elszámolható az egészségpénztár keretein belül?

Az egészségpénztárak többségén keresztül a csecsemő- és babaápolási termékek, így a mosható pelenkák is elszámolhatók adómentes termékként. Ha pedig az adókedvezményt is igényelni tudod, akkor máris 20%-ot megtakarítottál a pelenkák árából.

Webáruház készítés